More

    Θρήνος στα Χανιά για την Ελένη και τον Γιώργο που σκοτώθηκαν στο φρικτό τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Η κατάσταση του 19χρονου

    Δύο νέα θύματα της ασφάλτου θρηνεί από χθες η Κρήτη, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα από τον θάνατο της 59χρονης Μαρίας στο τροχαίο δυστύχημα επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, λίγο πριν την Λυγαριά.

     

    Το απόγευμα την Τετάρτης, στον αιματοβαμμένο ΒΟΑΚ, έχασαν τη ζωή τους η Ελένη και ο Γιώργος, περίπου 60 ετών, μετά τη σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων, στην Εθνική οδό Χανίων Κισσάμου, στον κόμβο του Ταυρωνίτη. Το άτυχο ζευγάρι ήταν από τα Χανιά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

    Από την σύγκρουση νεκροί ανασύρθηκαν η Ελένη και ο Γιώργος, επιβαίνοντες του ενός αυτοκινήτου, ενώ τραυματίστηκε ένας 19χρονος φαντάρος, οδηγός του έτερου οχήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων και νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική.

    Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ζωή του 19χρονου δεν διατρέχει κίνδυνο. Ο νεαρός υπέστη κατάγματα και ορθοπεδικές κακώσεις στα κάτω άκρα αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει.

    με πληροφορίες creta24.gr

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ