More

  Τι κρύβει ο Αύγουστος για τα ζώδια;;; | Τι θα φέρει ο μήνας και πώς θα τον περάσει το καθένα…

  Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τον Αύγουστο! Τι θα φέρει στα 12 ζώδια ο μήνας και πως θα περάσει το καθένα ξεχωριστά;

  Κριός: Έντονος ο Αύγουστος, αλλά θα έχει και διασκεδαστικές στιγμές. Ενδεχομένως ένα οικογενειακό θέμα να σας απασχολεί. Με τον ανάδρομο Ερμή θα σκεφτείτε ξανά επαγγελματικά θέματα ενώ με τις εκλείψεις θα πείτε κάποια αντίο σε φίλους ή σχέσεις και θα κάνετε καινούριες! Αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων, σημαντικές αγορές!

  Ταύρος: οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές σε καριέρα και οικογένεια ίσως όμως και κάποιες αποκαλύψεις που θα σας κάνουν να σκεφτείτε διαφορετικά. Η προσωπική σας ζωή θα είναι σε προτεραιότητα αλλά τα ευρήματα για τους αδέσμευτους ίσως να μην τους καλύπτουν συναισθηματικά. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις κ βόλτες!

  Δίδυμοι: Με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο προσέξτε τις παρεξηγήσεις, αποφύγετε να συμφωνήσετε ή να υπογράψετε κάτι σημαντικό ή να κάνετε αγορά μεταφορικού μέσου. Οι εκλείψεις μπορεί να φέρουν το τέλος μια συνεργασίας, ενός πρότζεκτ και μετά τις 21 κάτι καινούριο επαγγελματικά. Αισθηματικά έχετε κέφια ίσως όχι όμως ανταπόκριση.

  Καρκίνος: η Αφροδίτη πήρε θέση στο ζώδιο σας θα φροντίσει την διάθεση σας και τα προσωπικά σας. Η έμφαση όμως τον Αύγουστο είναι στα οικονομικά και τις προοπτικές της καριέρας σας… Παρά τα έξοδα κάτι θετικό μπορεί να προκύψει στο τέλος του μήνα που να συνδέεται με τη δουλειά.

  Λέων: Ο Αύγουστος φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σας καθώς κλείνει ένα κύκλο κι ανοίγει ένα καινούριο! Σχέσεις κ συνεργασίες που δεν σας αξίζουν θα τελειώσουν οριστικά και στην θέση τους θα έρθουν καινούριες. Μην αγωνιάτε…προσέξτε λίγο την υγεία σας και δείτε τις αλλαγές μόνο θετικά. Στο τέλος του ευνοεί τα ερωτικά σας.

  Παρθένος: Ακόμη ένας περίεργος μήνας καθώς ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας απειλεί την οργάνωση και τα κουτάκια σας. Ο Αύγουστος είναι λίγο χαοτικός σαν μήνας κι ο μόνος τρόπος για να μη σας ζορίσει είναι να μην απαιτείτε να γίνουν όλα όπως τα θέλετε. Οι αλλαγές μπορεί να είναι κι ευχάριστες. Ευνοούνται οι συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος. Προσοχή σε θέματα υγείας…

  Ζυγός: Τον Αύγουστο θα αφήσετε πίσω σας κάποιους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς χαράζετε ένα νέο δρόμο στη ζωή σας. Τις βουτιές στο παρελθόν δεν θα τις αποφύγετε αλλά μην επιτρέπετε να χαλούν την αισιοδοξία σας. Στο τέλος του μήνα θα ευνοηθείτε ερωτικά…

  Σκορπιός: Στην ξαπλώστρα αλλά με μια έγνοια για το παρακάτω της ζωής σας κυρίως στα θέματα καριέρας ή σπιτιού. Έτσι περιγράφεται ο φετινός Αύγουστος που έχει μπόλικο σασπένς αλλά και αλλαγές στην πλεύση σας. Η Αφροδίτη υπόσχεται όμορφες στιγμές σε ταξίδια. Αποφύγετε σημαντικές δεσμεύσεις, αγορές…

  Τοξότης: Δυνατός ο Αύγουστος κι εσείς κουρασμένοι αρκετά…παρόλα αυτά μια διαβεβαίωςη ότι τα πράγματα θα διορθωθούν θα την πάρετε πριν εκπνεύσει ο μήνας. Σίγουρα το τελευταίο του δεκαήμερο είναι αυτό που θα φέρει εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα ίσως κι ένα έρωτα!

  Αιγόκερως: Ο Αύγουστος δίνει έμφαση στις σχέσεις σας κυρίως σε προσωπικό επίπεδο και κινεί κάποιες εξελίξεις. Οι εκλείψεις παρόλα αυτά και η πολυαστρία στον Λέοντα αφορά κυρίως τις οικονομικές σας προοπτικές. Κάτι καινούριο μπορεί να προκύψει σ’αυτό το τομέα και να σας διευκολύνει. Προσοχή στην επικοινωνία κ τα ταξίδια.

  Υδροχόος: Οι εκλείψεις δημιουργούν συνθήκες αλλαγών στην πορεία της ζωής σας τόσο με τις σχέσεις όσο και με τους στόχους σας. Φυσικά θα είστε λιγο πιο προσεκτικοί και με θέματα υγείας. Δεν χρειάζεται να τις φοβάστε αλλά να αγκαλιάσετε τις αλλαγές που έρχονται ίσως να τις εγκανιάσετε κιόλας.

  Ιχθύες: Η αγωνία για τα επαγγελματικά ή ίσως και κάποιο θέμα υγείας δεν σταματούν αλλά μια ανάσα θα την πάρετε κι ίσως μπορέσετε λίγες μέρες να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε επιτέλους και με τα προσωπικά σας. Νέες γνωριμίες, επιστροφές από το παρελθόν όλα τα έχει το μενού!

  Πηγή: Youweekly

  Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

  googlenews Kriti360

  Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ