Ακολουθήστε το
στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!
Η Τροχαία εντόπισε οδηγό να κινείται με 230 χλμ/ώρα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας κατά τη διάρκεια νυχτερινού ελέγχου, στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης για την αντιμετώπιση της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και τον εντοπισμό επικίνδυνων παραβάσεων.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, δημοσιοποιώντας βίντεο στο οποίο καταγράφεται η στιγμή που το ραντάρ «πιάνει» την υπερβολική ταχύτητα.
Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, με το υλικό να αποτυπώνει την καταγραφή του οχήματος, που κινούνταν με 110 χλμ/ώρα πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, και την έναρξη της καταδίωξης από μοτοσικλετιστή της ΕΛΑΣ.
Στον οδηγό πραγματοποιήθηκε αλκοτέστ, από το οποίο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.
Δείτε το βίντεο που καταγράφει την ανίχνευση του οχήματος από το ραντάρ και την καταδίωξη που ακολούθησε.



