More

  Νωρίτερα οι εκλογές της ΕΠΣΧ – Παρασκευή 12 Αυγούστου η μεγάλη μάχη

  Την Παρασκευή στις  12 Αυγούστου ορίστηκαν οι εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Χανίων κάτι που σημαίνει πως οι δυο παρατάξεις  θα πρέπει να ολοκληρώσουν ότι… «κουβέντες»  είχαν με τις ομάδες έτσι ώστε να τις πείσουν να ψηφίσουν υπέρ τους.

  Με ενδιαφέρον λοιπόν περιμένουμε μια αμφίρροπη μάχη με την παράταξη του Στέλιου Βαρουξή να διεκδικεί την τοπική ΕΠΣΧ από τον Γιώργο Βούρβαχη.

  (νέα ενημέρωση)

  Δεν πέρασε αρκετή ώρα και ήρθε και η επιβεβαίωση της είδησης με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΧ

  Αριθ. Πρωτ.: 7693 Χανιά 3-8-2016

  ΠΡΟΣ
  ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΜΑΣ

  Κύριε Πρόεδρε,

  Έχοντας υπόψη το καταστατικό της Ε.Π.Σ. Χανίων, καθώς και την υπΆ αριθ. 1742 / 3-8-2016 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Χανίων

  ΣΥΓΚΑΛΟΥΜΕ

  Έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών της Ε.Π.Σ. Χανίων,
  στις 12-8-2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων της Ε. Π. Σ. Χανίων, με θέμα την διενέργεια αρχαιρεσιών.

  Ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνελεύσεως:

  1. Δήλωση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ότι η Γενική Συνέλευση έχει συγκληθεί και συσταθεί σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Π.Σ. Χανίων.
  2. Ανάγνωση καταλόγου εκπροσώπων των σωματείων – μελών της Ε.Π.Σ. Χανίων και έλεγχος απαρτίας.
  3. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. της Ενώσεως, αναπληρωματικών μελών, μελών εξελεγκτικής επιτροπής και αναπληρωματικών μελών εξελεγκτικής επιτροπής, με μυστική ψηφοφορία από τριμελή εφορευτική επιτροπή. Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής είναι ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος που διορίζεται μετά από αίτηση της Ε.Π.Σ. Χανίων από τον Προϊστάμενο του αρμόδιου Πρωτοδικείου του τόπου διεξαγωγής των αρχαιρεσιών. Τα υπόλοιπα δύο [2] μέλη εκλέγονται με ψηφοφορία από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.
  Σύμφωνα με το άρθρο 22 παράγραφος 5 του Καταστατικού της Ενώσεως, δικαίωμα να εκπροσωπηθούν στη Γενική Συνέλευση, έχουν τα σωματεία που είναι ταμειακώς εντάξει, έχουν αγωνισθεί κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016 με τουλάχιστον δεκαοκτώ [18] ποδοσφαιριστές και έχουν νόμιμα εκλεγμένες διοικήσεις.
  Τα σωματεία που θα εκπροσωπηθούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικώς εναρμονίσει το καταστατικό τους στην κείμενη αθλητική νομοθεσία, όπως τούτο ορίζεται στο άρθρο 135 παρ. 3 και 4 του Νόμου 2725/1999 σε συνδυασμό με το άρθρο 4 παρ. 2 του Νόμου 2858/2000.

  Κάθε σωματείο – μέλος, εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση με ένα μόνο αντιπρόσωπο και ένα αναπληρωτή του, οι οποίοι ορίζονται με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αυτού. Οι αντιπρόσωποι νομιμοποιούνται στη Γενική Συνέλευση, με την κατάθεση στην Ε.Π.Σ. Χανίων, το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 8-8-2016 και ώρα 19.00, ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου του αντιπροσωπευόμενου σωματείου – μέλους. Όσα σωματεία δεν προσκομίσουν απόσπασμα πρακτικού εντός της προβλεπόμενης ημερομηνίας και ώρας, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της Γ. Σ. Οι αντιπρόσωποι την ημέρα των αρχαιρεσιών, οφείλουν να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

  Η υποβολή υποψηφιοτήτων γίνεται μέχρι πέντε [5] ημέρες προ των εκλογών, δηλαδή μέχρι την Κυριακή 7-8-2016 και ώρα 19.00, στη Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Χανίων καταθέτοντας:
  Α] Αίτηση υποψηφιότητας του ενδιαφερομένου.
  Β] Βεβαίωση του σωματείου ότι, ο υποψήφιος είναι μέλος του από έτους και πλέον, με τον α/α εγγραφής στο Βιβλίο Μελών του σωματείου και ότι είναι ταμειακώς τακτοποιημένος και έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
  Γ] Πιστοποιητικό ποινικού μητρώου του υποψηφίου και
  Δ] Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου ότι, δεν εμπίπτει στα κωλύματα ως αναφέρονται στον Κανονισμό Εφαρμογής του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. Χανίων, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια Δημόσια Αρχή.
  Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Χανίων, ανακηρύσσει τους υποψηφίους προς εκλογή, τρεις [3] μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση και καταρτίζει τα ψηφοδέλτια εκλογής.
  Των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης προεδρεύει σύμφωνα με το Καταστατικό, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων.
  Σε περίπτωση μη απαρτίας μελών, η Γ. Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα, χωρίς άλλη πρόσκληση.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡ. ΑΚΑΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔ.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τροχαίο Μοίρες: “Αποκλειστικά υπαίτιος ο οδηγός του άλλου οχήματος” – Λέει η οικογένεια της Αστυνομικού

  Στον διορισμό τεχνικού πραγματογνώμονα αλλά και σε πολύωρη αυτοψία στον τόπο, του δυστυχήματος στις Μοίρες Ηρακλείου προχώρησε η οικογένεια, της αδικοχαμένης Αστυνομικού που έχασε...

  Πέταξαν μπογιές και πέτρες σε πολιτικό γραφείο

  Πέτρες και χρώματα πέταξαν άγνωστοι ή άγνωστος σε πολιτικό γραφείο στη Θέρισο Ηρακλείου.Σύμφωνα με πληροφορίες, στον χώρο δεν υπάρχουν κάμερες ωστόσο οι Αστυνομικοί εξετάζουν...

  3,7 εκατομμύρια ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών στο Δήμο Κισάμου

  Την σύμβαση του έργου με προϋπολογισμό 3,7 εκ. ευρώ για την  «Αποκατάσταση των ζημιών σε υποδομές, δίκτυα και στον ταμιευτήρα αρδευτικού από την κακοκαιρία...

  Oδηγούσε μεθυσμένος έπεσε σε νησίδα και συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ.

  Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο.Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένα Ιδιωτικής Χρήσης αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας εξετράπη, της...