Τι χρειαζόμαστε:
- 1 συσκευασία μαλακό τόφου
- 1/2 κούπα γάλα σόγιας
- 1 κούπα λιωμένη μαργαρίνη
- 3/4 της κούπας κακάο
- 2 κ.γ. βανίλια
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 1 κούπα μαρμελάδα βατόμουρο ή βύσσινο ή φράουλα
- 1 βάση για τάρτα από μπισκότα αλεσμένα στο μούλτι πασπαλισμένα με λίγο λάδι
Πώς το κάνουμε:
- Σε ένα μίξερ χτυπάμε όλα τα υλικά (εκτός της βάσης φυσικά) μέχρι να γίνουν μία απαλή κρέμα.
- Απλώνουμε μέσα στη φόρμα προσεκτικά και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες.
- Γαρνίρουμε με τη μαρμελάδα βατόμουρο.
πηγή:syntagespareas.gr