More

    Υποψήφιοι για τα… πανηγύρια στα Χανιά! Κάποιους σας… σιχαθήκαμε κιόλας

    Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Ο Αύγουστος αποτελεί το μήνα της ραστώνης από τη μια αλλά και το προπαρασκευαστικό στάδιο, για τη μετάβαση στην επόμενη εποχή του χρόνου, το φθινόπωρο από την άλλη. Με ότι αυτό, μπορεί να συνεπάγεται…

    Στην Κρήτη, κι ένα παραπάνω στα Χανιά, εδώ και κάμποσες εβδομάδες, ζούμε στην κυριολεξία, στον… αστερισμό των πανηγυριών.

    Δεκάδες πανηγύρια σε κάθε πιθαμή του νησιού, με χιλιάδες συμμετέχοντες, κέφι, χορό και… παρουσίες.

    Και… χαιρετούρες, πολλές χαιρετούρες με απώτερο σκοπό!

    Μπορεί ο πρωθυπουργός, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, να έχει κλείσει κάθε σενάριο πρόωρων εκλογών, δεν είναι ωστόσο λίγοι, εκείνοι που μέσω της παρουσίας τους σε αυτές τις εκδηλώσεις, θέλουν από τη μια να μας υπενθυμίζουν την… ύπαρξη τους και από την άλλη να μας δηλώσουν – ίσως και να επιβάλλουν – την υποψηφιότητα τους.

    Είτε ως εν δυνάμει πολιτευτές, είτε για άλλες καρέκλες, σε δήμους [πλησιάζουν άλλωστε και οι εκλογές της αυτοδιοίκησης] ή γενικότερα “θέσεις”, που απαιτούν “σταυρό” προτίμησης.

    Έχουμε δει “υποψήφιους” να φωτογραφίζονται σε τουλάχιστον δέκα με δεκαπέντε διαφορετικά πανηγύρια, μέσα σε λίγες μόλις ημέρες.

    Με το ίδιο πάντα ύφος!

    “Κατεβαίνω” λέει ο ένας, “ότι σου λέω είναι σίγουρο” λέει ο άλλος, “μιλάω απευθείας με τον πρόεδρο”, υποστηρίζει με περισπούδαστο ύφος ο τρίτος…

    Ήμαρτον…

    “Χορτάσαμε” από πολιτικούς για τα πανηγύρια. Αν η παρουσία σας σε αυτές τις εκδηλώσεις, έχει αποκλειστικό στόχο την… άγρα, μπουχτίσαμε.

    Αν πάλι έχετε “κάτι” να μας πείτε, πράξτε το, μακριά από αλκοόλ, κοψίδια και… selfies.

    Φτάνει πια το… στην υγειά σας βρε παιδιά.

    Ευχαριστούμε Κύριοι, δεν θα πάρουμε.

    Κάποιους, σας σιχαθήκαμε κιόλας!

    Υ.Γ.

    Η λέξη “σιχαθήκαμε” σίγουρα είναι “χοντρή” και καθόλου εύηχη, κάποια στιγμή όμως πρέπει να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους και να μην φοβόμαστε τις λέξεις.

     

                                              Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                                       Ο “Κύριος Έπαρχος”

     

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ