More

    Αυτό φίλε Παναγιώτη είναι “μακέτο”! Το… πακέτο, θα είναι να βρεις να παρκάρεις

    Με αφορμή ένα πρόβλημα, το οποίο “απλώνεται” μπροστά μας και θα το ζήσουμε ΟΛΟΙ φέτος το καλοκαίρι, εκτός κι αν στην Κυδωνίας, λάβουν δραστικά μέτρα και κάνουν – επιτέλους – πράξη, αυτό που από τις πρώτες ημέρες της σημερινής δημοτικής αρχής, ο ίδιος ο Δήμαρχος, είχε δεσμευθεί: τα περιφερειακά πάρκινγκ.

     

    Μόλις χθες [Τετάρτη 20/04/2023] ενυπόγραφα, αναφερόμουν στο θέμα του επικείμενου “αποκλεισμού” της Ανατολικής Τάφρου των Χανίων, προκειμένου να προχωρήσει ένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ έργο, που αφορά την συνολική της ανάπλαση.

    Σήμερα, Πέμπτη 20/04/2023, ο ίδιος Δήμαρχος μέσω των… social media,  μας έδειξε τα σχέδια, για το πως θα γίνει η ομολογουμένως εντυπωσιακή αυτή ανάπλαση, βάσει της σχετικής μελέτης που κατατέθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού, για έγκριση.

    Το έργο είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και τα Χανιά το ΑΞΙΖΟΥΝ!

    Πάμε στο δια ταύτα τώρα και στην δική μου προσωπική ένσταση, την οποία όμως δείχνουν να συμμερίζονται και αρκετοί δημότες αυτής της πόλης, οι οποίοι καθημερινά, έρχονται αντιμέτωποι με τη νέα “πραγματικότητα” την… εργοταξιακή, που επικρατεί – και καλώς το επαναλαμβάνουμε – στο κέντρο της πόλης.

    Η μεγαλύτερη παρατήρηση – προβληματισμός, εναπόκειται στο γεγονός της σοβαρής έλλειψης θέσεων στάθμευσης των οχημάτων, που όπως έγραψα και οψές – έτσι το λένε στο χωριό μου συμπαθάτε με – θα δημιουργήσει μια ΧΑΟΤΙΚΗ κατάσταση φέτος το καλοκαίρι, που όπως όλα δείχνουν, το τουριστικό ρεύμα, θα είναι και πάλι αυξημένο.

    Φίλε Παναγιώτη, είχα γράψει όταν ξεκινούσες τα έργα στην Σκαλίδη και τη Χατζημιχάλη Γιάνναρη πως, ακόμη κι αν επιστράτευες τον Χουντίνι, την ταλαιπωρία δεν θα την γλυτώναμε. Εξακολουθώ να είμαι υπέρμαχος της κατασκευής των έργων, που όντως αλλάζουν τα Χανιά.

    Αν δεν ανακαλύψεις όμως τον τρόπο, με τον οποίον τόσο οι ντόπιοι όσο και οι εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της πόλης που θα έρθουν οσονούπω – κι αυτό έτσι το λένε στο χωριό μου, πολύ σύντομα σημαίνει – να μπορούν να παρκάρουν, τότε το πρόβλημα θα είναι πολύ ΧΟΝΤΡΟ.

    Ωραίο λοιπόν το… μακέτο που ανάρτησες, αλλά  – όπως όλα δείχνουν – κι εκτός κι αν κάνεις κάτι από αυτά που είπες αλλά δεν έκανες πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, το… πακέτο, θα είναι να βρεις να παρκάρεις.

                                              Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα

                                                        ο “Κύριος Έπαρχος”

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ