More

    Κόντρα Σέβης-Πολάκη για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στις Μουρνιές: “Είναι που τα Χανιά θα είχαν φωνή” – “Μην μας κουνάς το δάχτυλο”

    Ενοχλημένη από το σχόλιο του Παύλου Πολάκη παρουσιάστηκε η βουλευτής Χανίων Σέβη Βολουδάκη η οποία απαντά στον Σφακιανό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

     

    Αναβρασμός επικρατεί στην τοπική κοινωνία των Μουρνιών για το επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στις Μουρνιές. Το θέμα παράλληλα αποτέλεσε πεδίο κόντρας ανάμεσα στους βουλευτές των Χανίων.

    Χθες Τετάρτη ο Παύλος Πολάκης με σκωπτικό ύφος τα έβαλε με τους τρεις βουλευτές Χανίων της Νέας Δημοκρατίας γράφοντας τα εξής σε ανάρτησή του:

    “Είναι που τα Χανιά θα είχαν ΦΩΝΗ!!!
    Τη φωνή της Ντορας,της Βολουδακη ,του Μαρκογιαννάκη.
    Επι Συριζα δεν έκλεισε κανένα κατάστημα των ΕΛΤΑ στα χανια, παρά τις πιέσεις για περικοπές που δεχόμασταν.
    Τωρα που υποτίθεται έδωσαν χρήματα για τη διάσωση και ενίσχυση των ΕΛΤΑ,γιατί τα κλείνουν;;;
    Όλοι στη συγκέντρωση αύριο στις Μουρνιες!”, έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

    Η απάντηση στον Παύλο Πολάκη ήρθε από την Σέβη Βολουδάκη η οποία σε δική της ανάρτηση κατηγορεί τον βουλευτή Χανίων για… κοντή μνήμη:

    “Προφανώς και διαφωνώ με το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στις Μουρνιές. Αυτό που ξεχνάει όμως ο λαλίστατος Π. Πολάκης να πει κατηγορώντας με (γιατί εγώ θα μιλήσω για μένα για το αν έχω φωνή) είναι το ποιος αποφασίζει το κλείσιμο. Να θυμίσω λοιπόν στον κ. Πολάκη ότι τα ΕΛΤΑ ανήκουν στο Υπερταμείο, που αποφασίζει το κλείσιμο ή όχι. Να του θυμίσω επίσης ότι το Υπερταμείο συστάθηκε με τον ν. 4389/2016 από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τότε υπήχθη στη δικαιοδοσία για 99 χρόνια ολόκληρη η δημόσια περιουσία ως εθνική εγγύηση για την αποπληρωμή των ρυθμισμένων χρεών μας. Ας μην μας κουνά λοιπόν τώρα το δάχτυλο ο Π. Πολάκης. Γιατί εγώ εκτός από το ότι έχω φωνή, δεν έχω και κοντή μνήμη”, ανέφερε η κα Βολουδάκη περνώντας στην αντεπίθεση.

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ