Υλικά για μια μερίδα

2 κ.σ. πίτουρο βρώμης
1 κούπα γάλα 1,5%
Κανέλα κατά βούληση
4-5 σταγόνες υγρή στέβια
Καρύδια προαιρετικά

  1. Σε μπολ βάζουμε 2 κ.σ. πίτουρο βρώμης. Ρίχνουμε το γάλα και βάζουμε στα μικροκύματα για ενάμισι λεπτό περίπου. Το βγάζουμε, ρίχνουμε το υγρό γλυκαντικό, και το αφήνουμε 4-5 λεπτά να φουσκώσει η βρώμη.

  2. Ανακατεύουμε, και ρίχνουμε κανέλα και έχουμε ένα γευστικό εικονικό ρυζόγαλο. Αν θέλουμε ρίχνουμε μερικά καρύδια.

  3. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την υγρή στέβια με μέλι.

    cookpad.com