More

  Αν ο Χατζηδάκης μιλάει για ποινικές ευθύνες για τη ΔΕΗ, ΠΡΕΠΕΙ ν’ ακούσουμε και ο Σταθάκης τι έχει να μας πει…

  Πραγματικά, μετά από όλα αυτά που βλέπουμε καθημερινά να διαδραματίζονται γύρω από το – ζοφερό – όπως διαφαίνεται μέλλον της πολύπαθης ΔΕΗ, κάποιοι πρέπει να μας πουν τι έχει ακριβώς συμβεί.

  Τις τελευταίες ώρες ακούγονται πολλά, οι συνδικαλιστές “πήραν τα όπλα” ανά χείρας – για τη δρομολογούμενη κατάργηση των προνομιακών εκπτώσεων για εκείνη την αύξηση λέει που δεν είχαν πάρει οι εργαζόμενοι της επιχείρησης τη δεκαετία του 50′ – , ο Χατζηδάκης μιλάει για ποινικές ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ και όπως όλα δείχνουν, το προσεχές χρονικό διάστημα του φθινοπώρου, θα είναι “ηλεκτρισμένο”, όσο κι αν το μέλλον της ενέργειας στη χώρα μας, φαντάζει για πολλούς αβέβαιο!

  Πολλοί είναι εκείνοι που ξέρουν και που θα πρέπει να λάβουν το “λόγο” για να μας μεταφέρουν τη… γνώση τους, επί του συγκεκριμένου θέματος.

  Ένα πρόσωπο “κλειδί”, το οποίο σε όλη αυτή την ιστορία, θα έχει πραγματικά εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον να το ακούσουμε να μας λέει την… άποψή του – παρά το γεγονός ότι πλέον βρίσκεται εκτός βουλής –  είναι ο “δικός” μας, ο Γιώργης ο Σταθάκης.

  Η αλήθεια είναι πως κάπου έχει χαθεί αυτή η ψυχή μετά τις εκλογές, αλλά η άποψη του για τη ΔΕΗ θα είναι βαρύνουσας σημασίας.

  Ο κ. Σταθάκης είναι αυτός  που κρατούσε στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ την συγκεκριμένη καυτή πατάτα στα χέρια του και  η δική του υπογραφή βρίσκεται πάνω σε όλες τις αποφάσεις που ελήφθησαν, το ίδιο χρονικό διάστημα.

  Ως εκ τούτου, αν ο Κρητικής καταγωγής διάδοχός του σημερινός Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης , άνοιξε το ζήτημα της ποινικής διερεύνησης των ευθυνών της προηγούμενης κυβέρνησης για τις ενέργειές της που τίναξαν στον αέρα τα οικονομικά της Επιχείρησης – όπως ο ίδιος υποστηρίζει – σίγουρα, οι όποιες δυνητικά τυχόν ευθύνες υπάρχουν, ενδεχομένως ν’ ακουμπούν και τον κ. Σταθάκη.

  Σύμφωνα ΠΑΝΤΑ με τα όσα δείχνει να υποστηρίζει ο κ. Χατζηδάκης και όχι φυσικά εμείς, για να είμαστε εντελώς ξεκάθαροι.

  Όπως και να έχει, είναι κοινή παραδοχή πως επιβάλλεται ν΄ακουστεί και η άλλη άποψη, όποια κι αν είναι αυτή.

  Ο κόσμος – που στην τελική θα είναι αυτός που κάπου παρακάτω θα πληρώσει το μάρμαρο – όπως κι αν εξελιχθούν τα πράγματα, θα πρέπει τουλάχιστον να μάθει την αλήθεια.

  Όποιον κι είναι αυτός που θα του την πει, οποιοσδήποτε κι αν είναι εκείνος που του την έκρυψε ή του την κρύβει.

  Όλα στα ΦΩΣ τώρα  και σε όλα τα επίπεδα – χαμηλά και πολύ υψηλά – για να εξακολουθήσει η ΔΕΗ, να παράγει ενέργεια και οι Έλληνες να μην χάσουν το…ΦΩΣ τους!

     Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα

                                                         “Ο Κύριος Έπαρχος”  

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Προ των πυλών το τρίτο κύμα κορωνοϊού – Πώς θα το αποφύγουμε

  Το άνοιγμα της αγοράς μπορεί να έφερε συνωστισμό στους δρόμους και ουρές έξω από μεγάλα καταστήματα ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, η τήρηση των...

  «Τορπίλη» Κακλαμανάκη: Αποκαλύπτει ονόματα και ρίχνει “βόμβες” στην ΕΙΟ

  Καθεστώς τρομοκρατίας τύπου «Βόρειας Κορέας», στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και δεκαετίες κατάχρησης εξουσίας και διασπάθισης δημόσιου χρήματος κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης,...

  Θλίψη στα Χανιά: Έσβησε ο διευθυντής του ΕΦΚΑ Κρήτης

  Θλίψη σε συγγενείς και φίλους σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Ηλία Καγιαυτάκη ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή σε...

  Εστίαση: “Όχι” στο άνοιγμα των εξωτερικών χώρων

  Αντιδρούν οι επιχειρηματίες στην ιδέα των εξωτερικών χώρων. Η εστίαση δεν μπορεί να λειτουργήσει με τους όρους που ακούστηκαν στο δημόσιο διάλογο, τόνισε ο...