More

  «Κεραυνοί» κατά Τσιλιγκίρη από Χανιώτισσα δημοσιογράφο

  Σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον της Χριστίνας Τσιλιγκίρη προχώρησε η Χανιώτισσα δημοσιογράφος Αργυρώ Γιαννουδάκη, η οποία περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόταν από τότε που ανέλαβε Συντονίστρια Διευθύντρια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η πρώην Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

  Αναλυτικά τα όσα έγραψε η δημοσιογράφος στα social media: 

  Η Χριστίνα Τσιλιγγίρη ανέλαβε επίσημα καθήκοντα Συντονίστριας Διευθύντριας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 01/10/2019, και ήταν προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού (όπως έσπευσε να μας ενημερώσει η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook με φωτογραφία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου).

  Μία ημέρα μετά την τοποθέτηση της, κατά την άφιξη μου στο χώρο εργασίας μου ενημερώθηκα από τον κλειδούχο ότι δεν έχω πλέον κλειδιά και να απευθυνθώ στη διεύθυνση, όπως και έκανα. Ο Αναπληρωτής Συντονιστής Διευθυντής, Παναγιώτης Κουτσογιάννης με ενημέρωσε ότι ο χώρος που θα στεγάζεται πλέον το γραφείο Τύπου είναι το τηλεφωνικό κέντρο!

  Με τη σειρά μου ενημέρωσα τον τελευταίο, ότι η μετακίνηση μου θα ολοκληρωθεί εάν και εφόσον δοθεί εντολή στο αρμόδιο τμήμα να ξεχρεωθώ το υλικό που ήταν χρεωμένο στο γραφείο Τύπου.

  Βλέποντας ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, προχώρησα στο ίδιο αίτημα υπηρεσιακά (Αρ. Πρωτ. Φ2/14130), στο οποίο συμπλήρωνα ότι κρίνω απαραίτητο για την ομαλή διεκπεραίωση των καθηκόντων μου να μεταφερθεί ο εκτυπωτής στο τηλεφωνικό κέντρο.

  Μεταφέροντας τα αναλώσιμα που μου είχε διαθέσει το στάδιο στο τηλεφωνικό κέντρο διαπίστωσα με έκπληξη ότι ο χώρος εργασίας μου ήταν μία καρέκλα! (σχετική φωτό στο τέλος)

  Από τις 02/10/2019 έως και σήμερα 08/11/2019, όταν και υπέγραψα την καταγγελία της σύμβασης μου, ο σταθμός εργασίας μου όχι μόνο δεν περιελάμβανε εκτυπωτή που είχα αιτηθεί ή κατάλληλο κάθισμα και γραφείο, αλλά ούτε καν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Για τηλέφωνο ούτε λόγος…

  Με νέο έγγραφο μου (Αρ. Πρωτ. Φ2/14183), την 04/10/2019 ζήτησα να υπάρξει μέριμνα για τη μεταφορά του γραφείου Τύπου σε κατάλληλο χώρο, καθώς το τηλεφωνικό κέντρο το οποίο μου υπέδειξαν -ως κοινόχρηστος χώρος- δεν πληρούσε τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να διεκπεραιωθεί υπεύθυνη εργασία (συνεχείς οχλήσεις, ανεπαρκής σταθμός εργασίας Η/Υ). Αίτημα το οποίο επίσης έμεινε αναπάντητο, χωρίς φυσικά να ικανοποιηθεί.

  Οι λόγοι για τους οποίους οι οχλήσεις μου έμειναν αναπάντητες ήταν προφανείς. Ήμουν ανεπιθύμητη από τη νέα διεύθυνση και κάπως έτσι μπήκα στον «πάγο» ή στην βιτρίνα όπως συνήθιζα να λέω στους συναδέλφους μου, οι οποίοι σοκαρισμένοι στην αρχή με έβλεπαν σε μία καρέκλα.

  Επαγγελματική απαξίωση και ταπείνωση επιφυλάσσει το νέο καθεστώς, καθώς φαίνεται, για τους ανεπιθύμητους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

  Εύχομαι καλή συνέχεια και κουράγιο στους πρώην συναδέλφους μου, καθώς στο διάστημα της μικρή συνεργασίας μου με την Χριστίνα Τσιλιγκίρη υπήρξα μάρτυρας ταπεινωτικών συμπεριφορών προς τους εργαζόμενους.

  ΥΓ. Αξιότιμε Πρωθυπουργέ, Κυριάκος Μητσοτάκης λυπάμαι πραγματικά για την επιλογή σας, η οποία σίγουρα δεν τιμά τα όσα υποτίθεται πρεσβεύει, η Νέα Δημοκρατία, περί αριστείας. Εκλαμβάνω δε την απόλυση μου ως πολιτική δίωξη και αναγκάζομαι να σας καταστήσω ηθικό αυτουργό για ότι συμβεί σε εμένα και την οικογένεια μου.

  giannoud.jpg#asset:145046

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέθανε ο Πητ Παπαδάκος

  «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος.Την δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή μέσα από αναρτήσεις τους στο Facebook συγγενείς...

  Πανηγύρια: Στο τραπέζι η απαγόρευσή τους

  Το εξετάζουμε αν δεν τηρούνται τα μέτρα λένε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης και ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας - Ανησυχούν οι ειδικοί μετά την αύξηση...

  Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές

  Διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά στις 14 και 15 Ιουλίου.Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΗ:"Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών...

  Τρεις… 81χρονοι απασχόλησαν γυναίκα και την ξάφρισαν στην Κρήτη

  Η παρανομία… χρόνια δεν κοιτά! Αυτό είναι γνωστό στους αστυνομικούς, ωστόσο δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι οι επιτήδειοι που επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής...