Ακολουθήστε το στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!
Είχε προηγηθεί καταγγελία από 16χρονη μαθήτρια και τη μητέρα της
Ενώπιον των ανακριτικών αρχών, στο Ηράκλειο, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, προκειμένου να απολογηθεί, ο 63χρονος Διευθυντής γυμνασίου του νομού που καταγγέλθηκε από 16χρονη μαθήτρια για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για βιασμό ανηλίκου και κατάχρηση σε ασέλγεια.
Η καταγγελία, έγινε από την ανήλικη και τη μητέρα της και αφορά περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα στα τέλη Μαρτίου και ενώ καθηγητής και μαθήτρια συνταξίδευαν από Πειραιά προς Ηράκλειο, με την έγκριση της μητέρας της ανήλικης, προκειμένου το παιδί να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια πολεμικών τεχνών. Η 16χρονη υπήρξε μαθήτρια του στο Γυμνάσιο, ωστόσο διατηρούσαν επαφές λόγω και της ενασχόλησης του εκπαιδευτικού με τις πολεμικές τέχνες. Καταγγέλλεται ακόμα ότι εκτός από το περιστατικό στην καμπίνα του πλοίου, ο 63χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης και σε δεύτερο χρόνο – στα τέλη Απριλίου – στο σπίτι του.
Με αφορμή τη σύλληψή του έγινε γνωστό ότι σε βάρος του έχουν γίνει αλλεπάλληλες αναφορές, με αίτημα να κινηθεί πειθαρχική διαδικασία, λόγω της γενικότερης “προσβλητικής, εκδικητικής και ανάρμοστης συμπεριφοράς” του.