Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Ελεύθερος αφέθηκε, με επιβολή περιοριστικών όρων, ο άνδρας που λήστεψε περίπτερο στο Ηράκλειο, βάζοντας αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό υπαλλήλου, καθώς υποστήριξε ότι το μετάνιωσε και ότι είχε ανάγκη τα χρήματα.

Ανέφερε ότι είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών ηλικίας 1 έως 5 ετών, τα οποία μεγαλώνει μαζί με τη σύζυγό του σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι η σύζυγός του νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που επιβάρυνε ακόμα περισσότερο τη δυσχερή οικονομική τους κατάσταση και για αυτό προχώρησε σε αυτή τη πράξη.

Τέλος, είπε ότι ζήτησε μονάχα 200 ευρώ από τον περιπτερά και ότι δεν θέλησε να πάρει περισσότερα, έστω κι αν του το πρότεινε το θύμα(!)

Όλα αυτά εντέλει αποδείχθηκαν αρκετά για να πείσει εισαγγελέα και ανακριτή να τον αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

kriti360.gr