Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Ο Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής παραχώρησε συνέντευξη στο εργατικό κέντρο Χανίων έχοντας στο πλευρό του τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ρεθύμνου Μανώλη Χνάρη, τον γραμματέα Χανίων Γιάννη Δήμο και το μέλος της ΚΠΕ του κόμματος Χρύσα Χαριτάκη.

O κ.Δουδωνής αναφέρθηκε στο περιφερειακό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ καθώς όπως είπε στόχος είναι παράλληλα με το πανελλαδικό πρόγραμμα, να υπάρχει και το τοπικό πρόγραμμα του κόμματος ανά περιοχή.

Όπως επισήμανε η κυβέρνηση δίνει ψίχουλα ως επιδόματα, εφαρμόζοντας ακριβώς αυτά που είχε κατηγορήσει, όπως είπε. Έκανε ακόμη λόγο για την ανάγκη διαρθρωτικών αλλαγών.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Χναρής αναφέρθηκε στην ανάγκη οι ίδιοι οι πολίτες να μεταφέρουν τις απόψεις τους και μίλησε για τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες όπως τα προβλήματα που προκύπτουν από το προεδρικό διάταγμα για τους ιδιοκτήτες γης και τα αγροτικά θέματα.

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης «ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΟΥ» καθώς ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής,  Βουλευτής Ρεθύμνης Μανώλης Χνάρης , ο Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Βουλευτής Επικρατείας Παναγιώτης Δουδωνής και η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων, πραγματοποίησαν σήμερα περιοδεία στον Νομό Χανίων.