![[379049] ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ / ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)](https://kriti360.gr/wp-content/uploads/2025/07/mourtzoukou-1.jpg)
Ακολουθήστε το στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!
Προφυλακιστέα κρίθηκε η ειρήνη Μουρτζούκου μετά την απολογία της στην ανακρίτρια Αχαΐας.
Στις φυλακές οδηγήθηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου μετά την απολογία της στην ανακρίτρια Αχαΐας όπου μετήχθη το πρωί της Κυριακής.
Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν ότι η 25χρονη, που, σύμφωνα με πληροφορίες, απολογήθηκε μέσω υπομνήματος, πρέπει να τεθεί υπό κράτηση.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η απολογία κράτησε κάπου δύο ώρες. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ανέλαβε την ευθύνη που της αναλογεί και πως αναμένεται η προφυλάκισή της.
Υπενθυμίζεται πως η 25χρονη κατηγορούμενη μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο.