Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Αντώνη Ρουτζάκη, είχε το πρωί της Τρίτης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Γιώργος Τοπολιανάκης.

Στην διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, στο Γαύδος Fm και στην εκπομπή “Αποδράσεις” με την Ευτυχία Πενταράκη, ο κ. Τοπολιανάκης έκανε γνωστό ότι συνομίλησε με τον κ. Ρουτζάκη, για το φλέγον ζήτημα το παραεμπορίου.

Κάποιες πηγές του παραεμπορίου αποθρασύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και ο Σύλλογος μας τα προηγούμενα χρόνια, είχε διακόψει κάθε επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ.” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τοπολιανάκης, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι έλαβε την δέσμευση του κ. Ρουτζάκη ότι “θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου το στεγασμένο εμπόριο, να προστατευθεί”.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Γαύδος Fm, με αφορμή την πιλοτική εφαρμογή του νέου χειμερινού ωραρίου στα εμπορικά καταστήματα των Χανίων, που ξεκίνησε την Δευτέρα – εν μέσω έντονων αντιδράσεων – αλλά και της έναρξης της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου.