More

  Τα 9 χρόνια του Αντιδημάρχου Γεωργίου Βακάκη, τα έργα του, οι Σελινιώτικες καντίνες του Ελαφονησίου και οι φιλοδοξίες του!!!

  Στην Δημοτική Αρχή δεν αρέσουν καθόλου οι αλήθειες, ούτε αληθινή αντιπολίτευση υπάρχει, τους αρέσει να υπάρχει σιγή ιχθύος, «τσου τσου τσου» και η μη αντίδραση για οποιοδήποτε θέμα που απασχολεί το Δήμο μας.

  Να μιλήσουμε λαϊκά «παίζουν» μόνοι τους «μπάλα» και οποιοσδήποτε βγει δημόσια και θίξει ένα μεγάλο θέμα-πρόβλημα της περιοχής μας είναι ψεύτης και υποκριτής. Ακόμα περιμένουμε τη Δημοτική Αρχή να μας απαντήσει ποιοι αιρετοί και εάν έχουν δωρεάν νερό(;;;) την ώρα που το κόβουν σε φτωχούς – ΑΜΕΑ Σελινιώτες.

  Έτσι στο προηγούμενο φύλλο μας, δημοσιεύσαμε την κατάντια του γηπέδου της Καντάνου με το χορτάρι να έχει διαλύσει, πλην τα παιδιά της Καντάνου που σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, απασχολούνται κάποιες ώρες (παίζουν ποδόσφαιρο εκεί) και με πρόβατα που ήταν μέσα στο γήπεδο, τη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης μας. Όποιος έχει αμφιβολία γι’ αυτό, μπορεί άνετα να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, στη συνέχεια να μας καλέσει και να του αναφέρουμε ποιος μας την απέστειλε και αν είναι αληθινή. Εμείς δεν ήμασταν, ούτε είμαστε πληροφοριοδότες της Δημοτικής Αρχής του Αντώνη Περράκη.

  Ο κύριος Αντιδήμαρχος αντέδρασε όπως άλλωστε είναι και ο χαρακτήρας του (όποιος γράφει κακά λόγια για εμένα, είναι εχθρός μου) με μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκάλεσε την εφημερίδα μας «Κίτρινο Τύπο» και εξήγησε παράλληλα τι πάει να πει «Κίτρινος Τύπος»!!!

  Αν είμαστε «Κίτρινος», «Μαύρος», «Ροζ Τύπος» κ. Βακάκη, δεν είναι ανάγκη να μας το πεις εσύ… μας το λένε καθημερινά οι αναγνώστες μας, παράλληλα μας ευχαριστούν και μας συγχαίρουν για τον αγώνα που κάνουμε και αναδεικνύουμε τα προβλήματα και τις αμέλειες της Δημοτικής σας Αρχής. Τα έργα σας δεν συνάδουν με την καθημερινότητα του Σελινιώτη πολίτη.

  Πάμε τώρα να αναδείξουμε την 9ετή θητεία σαν Αντιδήμαρχος Καντάνου του κ. Βακάκη.

  Ο κύριος Αντιδήμαρχος, φρόντισε σε 9 χρόνια μέσα να βάλει τη σκιά του (όχι πως το κατασκεύασε αυτός), να ανακατασκευάσει το γήπεδο της Καντάνου. Τα πρώτα χρόνια, η Παλαιοχωρίτικη ομάδα έπαιζε σε αυτό, λόγω της ανόδου της. Στη συνέχεια, ο τοπικός «άρχοντας» της Καντάνου, φρόντισε να μην εκμεταλλευτεί το γήπεδο, με αποτέλεσμα σήμερα να βρισκόμαστε στη θέση να συζητάμε για εγκατάλειψη αυτού, καθώς και τη μη εκμετάλλευση αυτού του στολιδιού.

  Ο κύριος Αντιδήμαρχος, φρόντισε σε 9 χρόνια, σύμφωνα με τους κατοίκους της Καντάνου να μη δίνει καμία βάση στα καθημερινά προβλήματα του χωριού. Βρώμα και δυσωδία παντού μέσα στο χωριό. Είναι καθαρό με τις προσπάθειες και το φιλότιμο των καταστηματαρχών καθώς και των κατοίκων. Έχουμε μείνει στα «μεγάλα» λόγια του για την κατασκευή του Μουσείου της Καντάνου, ένα έργο που θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Κρήτης, καθώς και το ξενοδοχείο που επρόκειτο να ανακατασκευαστεί. Όπως αναφέρουν ανεπίσημες πληροφορίες, ετοιμάζεται από το Δήμο να προαναγγείλουν και τον Βιολογικό Καθαρισμό της Καντάνου.

  Ο κύριος Αντιδήμαρχος, φρόντισε σε 9 χρόνια να εγκατασταθεί τους καλοκαιρινούς μήνες στο Ελαφονήσι, με αποτέλεσμα να μην εκπροσωπείται η Κάντανος από κάποιον Αντιδήμαρχο. Μόνο από τον Δημοτικό Σύμβουλο Αντώνη Καστρινάκη και το μέλος Τ.Κ. Καντάνου  Άννα – Μαρία Βακάκη.

  Ο κύριος Αντιδήμαρχος, φρόντισε σε 9 χρόνια αντί για να μεριμνήσει έστω τους καλοκαιρινούς μήνες το γήπεδο της Καντάνου που «κοκορεύεται» ότι έκανε έργο, να φρόντιζε, όπως φροντίσαμε εμείς, η τοπική εφημερίδα του Σελίνου, ανεξάρτητα που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη τελικής επιθυμίας της συγκεκριμένης εταιρείας κάλυψης μεγάλων εκδηλώσεων (που εδρεύει στην Αθήνα) και οριστική της επιθυμία να πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο μεγάλη συναυλία με πασίγνωστο καλλιτέχνη αντί για το γήπεδο της Καντάνου, έτσι ώστε να έρθει κόσμος στην Κάντανο και στην Επαρχία Σελίνου και να γνωρίσει την περιοχή μας.

  Ο κύριος Αντιδήμαρχος έχει και φιλοδοξίες! Είτε έχει βαρεθεί(;;;) στο Δήμο Καντάνου – Σελίνου, είτε πιστεύει ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο (από τα ήδη πολλά που έχει κάνει), είτε θεωρεί τον εαυτό του τόσο επιτυχημένο Αντιδήμαρχο, καθώς απ’ ότι μαθαίνουμε από έγκυρες πηγές, έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές με την παράταξη του Σταύρου Αρναουτάκη.

  Ο κύριος Αντιδήμαρχος, φρόντισε σε 9 χρόνια να καταγγείλει στο Δήμο μας τη μοναδική εταιρεία (ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΕΛΙΝΟΥ) που βοηθούσε την πρώην ομάδα της Καντάνου, που έπαιζε στο γήπεδο, την Υρτακίνα, για υδροκλοπή, ενώ όλοι οι Καντανιώτες διαμαρτύρονται για ερημοποίηση του Σελίνου.

  Ο «Αναπτυξιακός Αντιδήμαρχος».

  Πολλά τα πολιτικά σου έτη κύριε Αντιδήμαρχε

   

  Αντώνης Αναστασάκης: Ιδιοκτήτης – Εκδότης εφημερίδας “Τα Σελινιώτικα Νέα”

   

  Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το kriti360

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ