Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Η επιστροφή στην κανονικότητα της εστίασης, είναι πλέον γεγονός. Καφετέριες και εστιατόρια έστρωσαν μετά από δυο περίπου μήνες τα τραπεζάκια τους, και υποδέχονται από το πρωί της Δευτέρας, τους πρώτους τους θαμώνες, στη νέα τους πραγματικότητα…

Αντισηπτικά, γάντια και φυσικά μάσκες, είναι πλέον τα απαραίτητα αξεσουάρ στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, δείχνοντας τον τρόπο, με τον οποίον θα λειτουργούν από εδ΄β και στο εξής οι επιχειρήσεις αυτές.
Την δική του ξεχωριστή νότα, προσαρμοσμένη πλήρως στην παραπάνω λογική, είναι και ιδέα που αποφάσισε να “τρέξει”  ο γνωστός Χανιώτης σεφ, Μανόλης Παπουτσάκης, στο “Χρούπι”  στο εστιατόριο που διατηρεί στην Θεσσαλονίκη.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνο