Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το ένα λεωφορείο ήταν σταθμευμένο και το δεύτερο προσέκρουσε από πίσω – Εξι παιδιά  μεταφέρθηκαν στο Παίδων

Τροχαίο με την εμπλοκή δύο αστικών λεωφορείων του ΟΑΣΑ καταγράφηκε στη Βούλα, στη λεωφόρο Καραμανλή, το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Σούνιο, στο ύψος της Α’ πλαζ. Πρόκειται για τα λεωφορεία 122 και 122Β.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το ΕΚΑΒ, 47 είναι οι τραυματίες, εκ των οποίων έξι παιδιά που μεταφέρθηκαν στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Πληροφορίες για δύο πιο σοβαρά τραυματισμένους που έχουν μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας. Κανείς ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Μερικοί ενήλικοι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 8 ασθενοφόρα, 3 κινητές μονάδες, 2 μηχανές του ΕΚΑΒ και η Τροχαία. Οι επιβάτες των λεωφορείων ήταν νεαροί που πήγαιναν στη θάλασσα. Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τροχαίο αναφέρουν πως το ένα λεωφορείο ήταν σταθμευμένο και το δεύτερο προσέκρουσε από πίσω.

efsyn.gr