More

    Α. Παπαδογιάννης: «Ο Δήμος Χανίων πληρώνει εξωτερικό λογιστή, ενώ έχει υπάλληλο λογιστικής»

    Σε μια σοβαρή καταγγελία μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook προχώρησε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων, Άρης Παπαδογιάννης.

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Άρης Παπαδογιάννης στην ανάρτησή του, η δημοτική αρχή ανέθεσε σε εξωτερικό συνεργάτη την παρακολούθηση του διπλογραφικού συστήματος τουΔημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, τη στιγμή που υπάρχει υπάλληλος λογιστής, διαθέτοντας 9.600 ευρώ και μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο το αποθεματικό.

    Ολόκληρη η ανάρτηση του Άρη Παπαδογιάννη έχει ως εξής:

    Μπράβο Κε Δήμαρχε!!! Συνεχίστε στον εξορθολογισμό των οικονομικών του Δήμου Χανίων.

    Σήμερα, 31/03/2016, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Χανίων η δημοτική αρχή, μεταξύ άλλων, εισηγήθηκε και ψήφισε την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, ενισχύοντας κωδικό με 9600 € -μειωνοντας το αποθεματικο- για την απευθείας ανάθεση σε εξωτερικό ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ-ΛΟΓΙΣΤΗ για την παρακολούθηση του διπλογραφικού συστήματος του Δ.Λ.Τ.Χ.. Την ίδια στιγμή είναι άξιο αναφοράς ότι ο Δήμος Χανίων διαθέτει υπάλληλο λογιστικής που προσλήφθηκε με ΑΣΕΠ για το διπλογραφικό σύστημα.

    Αυτή την πράξη, η δημοτική αρχή την ονομάζει εξορθολογισμό οικονομικών. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι το όνομα του εξωτερικού συνεργάτη. Έτσι θα συμπληρωθεί το παζλ….

    Αχ, αυτοί οι ΗΜΕΤΕΡΟΙ….

    papadogianis

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ