More

    Γελάει ο κόσμος με τον Πανελευσινιακό – Μαδάει τις μαργαρίτες για να δει αν θα έρθει

    Απίστευτα πράγματα γίνονται στον Πανελευσινιακό με απώτερο στόχο να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο του ΑΟ Χανιά. Πιο συγκεκριμένα από πλευράς “σταχυοφόρων” έγινε η πρώτη προσπάθεια με την ανακοίνωση ότι ακυρώθηκαν τα εισιτήρια και η ομάδα δεν θα ταξιδέψει οριστικά.

    Η ανακοίνωση έγραφε:

    Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Σπυρίδων Δημόπουλος, οριστικά ανακοινώνει ότι έγινε ακύρωση των εισιτηρίων για το ταξίδι και η ομάδα δεν θα ταξιδέψει στα Χανιά για την αναμέτρηση με την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

    Στην συνέχεια και αφού δεν προέκυπτε από πουθενά η είδηση περί ακύρωσης και γράφτηκε, ότι η Ελευσίνα θα ταξιδέψει ήρθε μια ακόμα ανακοίνωση η οποία ανέφερε:

    «H ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ διαψεύδει τα τελευταία δημοσιεύματα σχετικά με την πραγματοποίηση του ταξιδίου στα Χανιά και ανακοινώνει ότι η απόφαση του Προέδρου Σπυρίδων Δημόπουλου παραμένει ίδια. Θα ενημερώσουμε για τυχόν αλλαγή αποφάσεως μετά την λήξη του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα.
    Εκ της Διευθύνσεως».

    Με λίγα λόγια “η οριστική” απόφαση και μετά το ξεγύμνωμα της έγινε θα αποφασίσουμε το βράδυ. Την ίδια ώρα πάντως με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει παίκτες και τεχνικό επιτελείο της Ελευσίνας προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον αγώνα της Τετάρτης.

    Verba volant, scripta manent. Τα λόγια πετούν τα γραπτά μένουν…. όπως και οι ανακοινώσεις

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ