More

    «Η ζωή μπορεί να χαθεί σε μία στιγμή. Ας την προστατεύσουμε» (video)

    Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από αίτημα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ) με την ανωτέρω σχετική Απόφαση (επισυνάπτεται φωτοαντίγραφο), ενέκρινε τη δωρεάν μετάδοση από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Χώρας, ενός κοινωνικού μηνύματος οδικής ασφάλειας για την περίοδο των εορτών του Πάσχα (τηλεοπτικό spot).

    H μετάδοση του τηλεοπτικού μηνύματος, σύμφωνα με την ανωτέρω Απόφαση, αφορά στο χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 22-04-2016 μέχρι και την Κυριακή 08-05-2016.

    Κατόπιν τούτου παρακαλούμε όπως συμβάλλετε στη γενικότερη προσπάθεια για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, προβάλλοντας το spot, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, σε ζώνες αυξημένης θεαματικότητας –ακροαματικότητας.

    Τo spot φέρει το κεντρικό μήνυμα: «Η ζωή μπορεί να χαθεί σε μία στιγμή. Ας την προστατεύσουμε. Αυτό το Πάσχα ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί στο δρόμο».

    Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού θέματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο μας στα τηλ.210-6977603 και 210-6997241.

    Το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και τα Γραφεία Ενημέρωσης Δημοσιογράφων των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων παρακαλούνται να ενημερώσουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης τους, διαβιβάζοντας άμεσα το παρόν έγγραφο, μετά της συνημμένης απόφασης του Ε.Σ.Ρ.

    Η Διεύθυνση Τροχαίας του Αρχηγείου μας και το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής παρακαλούνται για την ενημέρωση τους.

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ