More

    Σε απόσταση βολής από την κορυφή ο ΟΦΗ – Με σκόρερ τον “Πέρο” άλωσε τον Πειραιά

    Πιο κοντά από ποτέ στο στόχο της ανόδου, βρίσκεται ο ΟΦΗ, ο οποίος με το πολύτιμο 1-0 πέρασε και από την “σκληρή” έδρα του Ατρόμητου Πειραιά και σε συνδυασμό με την απώλεια του Φωστήρα (0-0 με την Κηφισιά), μείωσε στο ένα βαθμό τη διαφορά από την πρώτη θέση.

    Πέντε αγωνιστικές λοιπόν πριν το φινάλε, ο ΟΦΗ μπαίνει ξανά σε θέση ισχύος έναντι του αντιπάλου του, τον οποίο μάλιστα υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Γεντί Κουλέ.

    Η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια στο πλαστικό χόρτο των Καμινίων, είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, όταν και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο με πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, αλλά τελικά έμεινε μόνο στο ένα γκολ με το γκολ-πέναλτι του Περογαμβράκη, (39′) ο οποίος έφτασε τα 17 τέρματα στο πρωτάθλημα.

     

    Η κρητική ομάδα δικαιούται να φωνάζει για ένα πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής Ρούτσης (Κορίνθου) στο 4′ σε χέρι του Χριστόπουλου, ενώ ο διαιτητής δεν έβγαλε την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του σε τρεις (!) περιπτώσεις που ζήτησαν οι παίκτες του ΟΦΗ. Οι δυο με απευθείας κόκκινη για χτυπήματα σε Φαμπίνιο και Καλέ και η τρίτη σε δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ράπτη στο 65′, όταν ο τελευταίος τράβηξε απο τη φανέλα τον Καλέ, αλλά ο διαιτητής είπε και πάλι όχι στην αποβολή.

    Ο ΟΦΗ έκλεισε το παιχνίδι και με ένα ακυρωθέν γκολ του Πατινιώτη στο 88′, ως οφσάιντ.

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

    Διαιτητής: Ρούτσης (Κορίνθου)

    Συνθέσεις:

    Ατρόμητος Πειραιά: Παπαδόπουλος, Κολλιός, Σιγάλας, Χριστόπουλος, Φυσαράκης, Παλαιοπάνος (33′ Μπαλτζάκης), Ράπτης, Σαμιώτης, Δανασής, Παναγιωτόπουλος, Ευθυμιάδης.

    OΦΗ: Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Κιάσσος, Κώτσιος, Ραπτάκης, Νάστος, Περογαμβράκης (66′ Πόποβιτς), Φαμπίνιο, Καλέ, Χαντί (82′ Φουκαράκης), Κοιλιάρας (73′ Πατινιώτης).

     

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ