More

    Χανιά: Αυλαία στο Minoan Cup με Γιώργο Καραγκούνη

    Υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Χανίων και την υποστήριξη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων ξεκινάει το Σάββατο 23 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων “MINOAN CUP”.

    Η τελετή έναρξη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 23 Απριλίου και ώρα 17:30 στο γήπεδο Κολυμβαρίου και θα παρευρεθεί σε αυτήν και ο παλαίμαχος άσος της Εθνικής Ελλάδας Γιώργος Καραγκούνης.

    Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος 350 παιδιά ηλικίας από 10 έως 17 ετών από 17 ομάδες, από τα Χανιά, την Κρήτη, την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και δύο ομάδες από την Αυστραλία.

    Στη συνέντευξη Τύπου για την έναρξη του τουρνουά την Ε.Π.Σ. Χανίων εκπροσώπησε ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Λυκάκης, που τόνισε ότι: «ως Ε.Π.Σ. Χανίων κάνουμε τεράστια προσπάθεια για την ανάπτυξη του χανιώτικου ποδοσφαίρου με τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων υποδομής και είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε εβδομάδα διεξάγονται 45 περίπου παιχνίδια για τα παιδικά πρωταθλήματα και αυτό αποτελεί μία μεγάλη προσφορά από μέρους μας στο χανιώτικο ποδόσφαιρο».

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ