Ακολουθήστε το στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!
Σοκάρουν οι αριθμοί από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων σχετικά με τα περιστατικά κορωνοϊού
Η κατάσταση εντός του Νοσοκομείου είναι πλέον ασφυκτική, γεγονός που έχει οδηγήσει στην ανάγκη για ανακατατάξεις, καθώς πλέον υπάρχει τεράστια δυσκολία στην εξυπηρέτηση νέων περιστατικών.
Αυτή την ώρα όπως θα δείτε στους παρακάτω πίνακες, οι δύο κλινικές Covid αγγίζουν το 88.89% της πληρότητας τους ενώ η ΜΕΘ Covid έχει αγγίξει το 100%!
Ανακατατάξεις εντός του Νοσοκομείου για την καλύτερη εξυπηρέτηση
Λόγω της “ασφυξίας” που επικρατεί εδώ και μέρες, η διοίκηση του νοσοκομείου έχει ξεκινήσει από χθες την συγχώνευση κλινικών ούτως ώστε να δημιουργηθεί όσο γίνεται περισσότερος χώρος για τα περιστατικά κορωνοϊού.
Ειδικότερα, η στεφανιαία κλινική πρόκειται να συγχωνευτεί με την καρδιολογική, με τις κλίνες της πρώτης να μετατρέπονται κλίνες ΜΕΘ. Την ίδια ώρα η υπάρχουσα ΜΕΘ θα μετατραπεί σε ΜΕΘ Covid, με σκοπό να εξοικονομηθούν συνολικά 8 κλίνες για ασθενείς που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν βαρύτερα συμπτώματα.