More

    Κρήτη | Θρήνος για τον νεαρό πατέρα – Παραδόθηκε ο δράστης που σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκι του

    Παραδόθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (3/07) ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του 36χρονου αγροτοκτηνοτρόφου που εκτυλίχθηκε κατά την διάρκεια γλεντιού σε κουρά στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι.

    Σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας από όπου καταγόταν ο 36χρονος άνδρας που έπεσε νεκρός νωρίς το βράδυ της Τετάρτης στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι έπειτα από άσκοπους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια γλεντιού σε κουρά προβάτων. Η παρέα, μεταξύ των οποίων και οι δύο άνδρες, φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

    Η σφαίρα πέτυχε στο στήθος τον άτυχο πατέρα ενός μικρού παιδιού με συνέπεια να βρει ακαριαίο θάνατο.

    Ο άτυχος Γιώργος Νταγιάκος Μεταφέρθηκε αρχικά με ιδιωτικό μέσο στην Κριτσά και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Ο δράστης που παραδόθηκε στις αρχές αργά το βράδυ της Τετάρτης (3/07),  βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το μοιραίο πιστόλι όταν αντιλήφθηκε την τραγωδία, σε σημείο που δεν θυμάται ακριβώς.

    Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές μιλούσαν για δίκαννο κυνηγετικό όπλο, κάτι που είχε προκαλέσει εντύπωση. Ωστόσο η πλευρά του δράστη μιλά για πιστόλι.

     

     

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ