More

    Ηράκλειο: Στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ ο Χρήστος Σταϊκούρας [pics]

    Ενημερώνεται για την εξέλιξη των εργασιών

    Στο Ηράκλειο βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος αναμένεται σήμερα να επισκεφθεί τα εργοτάξια στον ΒΟΑΚ και στο νέο αεροδρόμιο του Καστελίου.

    Ο κ. Σταϊκούρας βρέθηκε στο εργοτάξιο των υπό κατασκευή τμημάτων του ΒΟΑΚ «Χερσόνησος – Νεάπολη Λασιθίου» προκειμένου να ενημερωθεί από εκπροσώπους της ανάδοχης εταιρείας για την πορεία των εργασιών.

    Τον υπουργό συνοδεύουν ο βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης, καθώς επίσης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

    Το πρόγραμμα του Χρήστου Σταϊκούρα
    Σύμφωνα με το πρόγραμμα του υπουργού Υποδομών ακολούθως θα επισκεφθεί τα εργοτάξια στο οδικό τμήμα «Νεάπολη Λασιθίου– Άγιος Νικόλαος».

    Στις 11:00, βάσει του επίσημου προγράμματος, ο υπουργός Υποδομών-Μεταφορών  θα επισκεφθεί το εργοτάξιο στο νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι, ενώ στις 13:30 θα βρίσκεται στην Περιφέρεια Κρήτης όπου θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και στελέχη για αναπτυξιακά έργα του νησιού.

    Τέλος στις 16:30 θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου και τον Περιφερειάρχη Κρήτης στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», όπου θα τεθούν επί τάπητος και οι σχεδιαζόμενες βελτιωτικές παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του αερολιμένα.
    Συνάντηση στη Λότζια

    Αξίζει να αναφερθεί πως νωρίτερα ο κ. Σταϊκούρας επισκέφθηκε τη Λότζια όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλέξη Καλοκαιρινό. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα ζητήματα του ΒΟΑΚ και των παρακάμψεων στις εισόδους της πόλης, καθώς επίσης και το φλέγον ζήτημα για τον Δήμο Ηρακλείου, της αξιοποίησης του αεροδρομίου Νίκος Καζαντζάκης, όταν ολοκληρωθεί το έργο του νέου διεθνούς αερολιμένα στο Καστέλι.

     cretaone.gr

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ