More

    Εκλογές ΕΒΕΧ | Τρεις τελικά οι υποψηφιότητες για την προεδρεία – Δείτε ποιες είναι

    Στις 14:30 σήμερα Παρασκευή 18/10/2024 έκλεισε η προθεσμία  για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων στα γραφεία του Επιμελητηρίου Χανίων για τις επερχόμενες εκλογές.

     

    Με τρεις υποψήφιους, εκτός απροόπτου, θα διενεργούν οι εκλογές στο Επιμελητήριο Χανίων που είναι προγραμματισμένες για τις 18,19 και 20 Νοεμβρίου.

    Σήμερα, 18 Οκτωβρίου στις 2:30 το μεσημέρι, ήταν η καταλυτική ημερομηνία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων και σύμφωνα με πληροφορίες οι παρατάξεις που κατέθεσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τρεις. Ο συνδυασμός «Επιμελητήριο με Μέλλον» με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο του ΕΒΕΧ, Αντώνη Ροκάκη, η παράταξη «Επιχειρούμε για το αύριο» με επικεφαλής τον Περικλή Χηνόπουλο και ο συνδυασμός «Επιχειρηματίες μπροστά» με επικεφαλής τον Στράτο Μπαλαντίνο.

    Δεν κατέθεσαν υποψηφιότητα η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση, που στηρίζεται από τη Λαϊκή Συσπείρωση και το 2017 είχε επικεφαλής τον Νίκο Βουρλάκη, όπως και ο Γιώργος Σχοινοπλοκάκης όπως είχε ανακοινώσει από το πρωί. 

    Αναλυτικά, οι υποψηφιότητες (με αλφαβητική σειρά):

    «Επιχειρηματίες μπροστά» – Μπαλαντίνος Ευστράτιος (70)
    «Επιμελητήριο με Μέλλον» – Ροκάκης Αντώνης (123)
    «Επιχειρούμε για το αύριο» – Χηνόπουλος Περικλής (116)

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η εξέταση από την Εκλογική Επιτροπή της νομιμότητας των συνδυασμών, όσο και των υποψηφίων συμβούλων.

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ