More

    Συγκλονίζει Χανιώτισσα δημοσιογράφος | Κλαίω για τα παιδιά μου όταν σκέφτομαι ότι μπορεί να πεθάνω

    Η Κατερίνα Μαστραντωνάκη μίλησε για τη μάχη που είχε δώσει στο παρελθόν με τον καρκίνο, αποκαλύπτοντας ότι σε πρόσφατες προληπτικές εξετάσεις εντοπίστηκε ένα ύποπτο ογκίδιο στο στήθος της και θα χρειαστεί να υποβληθεί και πάλι σε θεραπείες.

    Ωστόσο, η δημοσιογράφος τόνισε ότι δεν το αντιμετωπίζει ως «ατυχία αλλά ως ευλογία», καθώς της δόθηκε η δυνατότητα να το προλάβει και να το αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά.

    Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Μαστραντωνάκη περιέγραψε: «Σε έναν προληπτικό έλεγχο εντοπίσαμε ξανά ένα ύποπτο ογκίδιο, στο στήθος αυτή τη φορά. Με σόκαρε, μας σόκαρε όλους. Όταν έκανα την πρώτη μαστογραφία και εντοπίστηκε αυτό το ύποπτο ογκίδιο στρεσαρίστηκα, αλλά δεν ένιωσα εκείνη τη στιγμή ατυχία αλλά ευλογία, γιατί σε έναν προληπτικό έλεγχο εντόπισα ένα πάρα πολύ μικρό όγκο που μου είπε ο ογκολόγος μου και η μαστολόγος μου αργότερα, ότι ό,τι και να είναι θα το παλέψουμε και θα το πολεμήσουμε. Δεν σου κρύβω ότι όταν έκανα τον υπέρηχο, κύλησε ένα δάκρυ από τα μάτια μου και είπα: “Όχι πάλι Κατερίνα από την αρχή”».

    Πηγή: Πρώτο Θέμα

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ