More

    Κρήτη | «Καλό ταξίδι μαμά»: Το συγκινητικό «αντίο» στην 66χρονη δότρια οργάνων από τον γιο της

    Το δικό του «αντίο» είπε και μέσω των social media ο γιος της 66χρονης που από λήπτρια έγινε δότρια οργάνων

     

    Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η οικογένεια μιας 66χρονης γυναίκας στο Ηράκλειο που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ, πριν από λίγες ημέρες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα επί 12 μέρες «πάλευε» να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο όταν οι ελπίδες πλέον δεν ήταν με το μέρος της, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά της για την κατάστασή της, οι οποίοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων.

    Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε με τους νεφρούς να μεταφέρονται με πτήση σε νοσοκομείο της Αθήνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα στο παρελθόν είχε λάβει όργανα για ιατρικό θέμα που αντιμετώπιζε.

    Το δικό του «αντίο» είπε και μέσω των social media ο γιος της 66χρονης, κάνοντας αναφορά στη σπουδαία αυτή κίνησή της έστω και την ύστατη στιγμή. Συγκεκριμένα, έγραψε:
    «Σε ευχαριστώ για όλα. Για την ανιδιοτέλεια, την επιμονή σου και τα μαθήματα ζωής που μου έδωσες!
    Έφυγες ξαφνικά και η απουσία σου είναι μεγάλη, αλλά οι αξίες σου και όσα πρόσφερες στους ανθρώπους γύρω σου συνεχίζουν να ζουν μέσα από αυτούς. Ακόμα και στην απώλεια σου, έδωσες ζωή. Πάντα περήφανος για σένα και όλα όσα έκανες Καλό ταξίδι, μαμά. Θα είσαι πάντα εδώ ».

    cretaone.gr

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ