Ακολουθήστε το Kriti360 στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Κατέρρευσε ο ολοκαίνουργιος παραλιακός δρόμος στον Ρακοπόταμο που ενώνει τη Λάρισα με τη Μαγνησία λίγους μήνες πριν παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που ανέμεναν οι κάτοικοι της Λάρισας και του Βόλου τα τελευταία χρόνια. Αυτό το έργο ενώνει παραλιακά τη Λάρισα και τον Βόλο και θα φέρει τους δύο νομούς, της Λάρισας και της Μαγνησίας ακόμη πιο κοντά.

Για την υπόθεση, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις φθορές παρήγγειλε σήμερα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ζητήθηκε η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια της καταστροφής στο οδόστρωμα με την επισήμανση να ειδοποιηθεί η ανάδοχος εταιρία να μην μεταβληθεί ο χώρος μέχρι τη διενέργεια της εν λόγο πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα παραδιδόταν στην κυκλοφορία περί τα τέλη Ιουλίου. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στο 12ο χιλιόμετρο Αγιοκάμπου – Κεραμιδίου, όπου το σκηνικό θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.  Οι εικόνες που τραβήχτηκαν το περασμένο Σάββατο (12/4) δείχνουν τον δρόμο να έχει καταρρεύσει.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ενημέρωσε πως αυτός ο δρόμος δημοπρατήθηκε το 2019 και η σύμβαση υπογράφτηκε στις 7/8 του 2020 με υποχρεωτική κατασκευή για 2 χρόνια, τα οποία έγιναν 4 χρόνια και τα οποία συνεχώς μετατίθεντο, γιατί δημιουργούνταν προβλήματα στον δρόμο.

Δείτε φωτογραφίες:

Θεσσαλία: Κατέρρευσε ο νέος δρόμος Αγιοκάμπου - Κεραμιδίου λίγους μήνες πριν παραδοθεί - Δείτε βίντεο
Θεσσαλία: Κατέρρευσε ο νέος δρόμος Αγιοκάμπου - Κεραμιδίου λίγους μήνες πριν παραδοθεί - Δείτε βίντεο
Θεσσαλία: Κατέρρευσε ο νέος δρόμος Αγιοκάμπου - Κεραμιδίου λίγους μήνες πριν παραδοθεί - Δείτε βίντεοprotothema.gr