Ακολουθήστε το στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!
Πέντε χρόνια μετά το φονικό στ’ Ανώγεια, “χτυπήθηκε” ξανά η οικογένεια των Ξυλούρηδων – Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων το 11χρονο κορίτσι της οικογένειας, μετά το τροχαίο στη Μεσαρά
Ώρες αγωνίας ζει ξανά η οικογένεια των Ξυλούρηδων, πέντε χρόνια μετά το διπλό φονικό στ’ Ανώγεια, με θύματα τον Γιώργη Ξυλούρη και τον Λευτέρη Καλομοίρη.
Η χήρα, τα δύο ανήλικα παιδιά του και η γιαγιά τους τραυματίστηκαν στο σοβαρό τροχαίο που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στον δρόμο Μεσαρά – Ηράκλειο, στο ύψος του κόμβου Καστελίου.
Μάλιστα το 11χρονο κορίτσι, σύμφωνα με το Cretalive κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους, όπως αναφέρεται, στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Το κορίτσι φέρει τραύματα στην κόχη του ματιού και στο αριστερό τμήμα του κεφαλιού.
Το αγοράκι, που επίσης νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, φέρει μώλωπες στους μηρούς.
Από το ατύχημα η μητέρα, υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και κάταγμα στο πόδι, ενώ η γιαγιά έχει κακώσεις στα πόδια και το αριστερό χέρι.
Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο έγινε το βράδυ της Πέμπτης, όταν – σύμφωνα με τις πληροφορίες – το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η οικογένεια, με οδηγό την μητέρα, και κινείτο στον δρόμο Μοίρες- Ηράκλειο, συγκρούστηκε με άλλο όχημα, που ερχόταν απο τα Χουστουλιανά και στη συνέχεια βγήκε από το δρόμο και χτύπησε στον κορμό ελαιόδεντρου.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια συνοδεία γιατρών στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Όπως γράψαμε παραπάνω, τα δύο παιδιά ακολούθως διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.