More

  Κρήτη | Το σπαρακτικό μήνυμα της οικογένειας του αδικοχαμένου Μιχάλη: «Να προσέχετε και να αγαπάτε τη ζωή σας»

  «Όταν πιάνετε τιμόνι να είστε ξεκούραστοι και ΟΧΙ κουρασμένοι και νυσταγμένοι όπως δυστυχώς ήταν ο Μιχάλης μας», αναφέρει στο συγκινητικό μήνυμά της η οικογένεια του νεαρού που έσβησε στην άσφαλτο αποτελώντας ακόμα ένα θύμα της ασφάλτου

   

  «Να είστε ξεκούραστοι όταν πιάνετε τιμόνι, και όχι κουρασμένοι και νυσταγμένοι όπως δυστυχώς ήταν ο Μιχάλης μας γιατί σας θέλουμε εν ζωή» είναι το άκρως συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του 20χρονου Μιχάλη που έσβησε στην άσφαλτο το πρωί της περασμένης Δευτέρας στον δρόμο που ενώνει τα χωριά Ασήμι και Στέρνες.

  Το μήνυμα της οικογένειας έχει ως εξής: 

  «Είναι απερίγραπτα δύσκολο αυτό που βιώνουμε εξαιτίας του αιφνίδιου, τραγικού και άδικου θανάτου του μοναχογιού μας. “Ρομφαία διήλθε την ψυχή μας” ως την ρομφαία που διήλθε την ψυχή της Υπεραγίας Θεοτόκου όταν είδε να ξεψυχά ο Γιός της πάνω στο σταυρό. Για τον Μιχάλη μας δεν θα πούμε τίποτα παραπάνω εκτός από το ότι έχει καρδιά αγγέλου και πήγε, αν και πρόωρα, κοντά στους ομοίους του. Όσοι τον γνώρισαν και τον συναναστράφηκαν είναι τυχεροί που πήραν λίγο από το φως της ψυχής του. 

  Αυτές τις δύο ημέρες της φροντίδας για την κηδεία του Μιχάλη μας βιώσαμε ποικιλοτρόπως την αμέριστη συμπαράσταση όλων σας. Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι μας σταθήκατε και προσπαθήσατε να απαλύνετε τον αβάσταχτο πόνο μας. Είτε με την παρουσία σας στο σπίτι μας, είτε με μηνύματα και τηλεφωνήματα. Η λαοθάλασσα την ημέρα της κηδείας του Μιχάλη μας, επιβεβαίωσε αυτό που όλοι ήδη ξέραμε, το πόσο αγαπητός ήταν, είναι και θα είναι για πάντα.

  Τέλος, με αυτήν εδώ την επιστολή, θέλουμε να απευθυνθούμε, με την ελπίδα ότι θα εισακουστούμε, σε όλες τις ζωηρές και ενίοτε ατίθασες καρδιές των παιδιών.

  Αγαπητά μας παιδιά, φίλοι και γνωστοί του Μιχάλη μας και όλα τα παιδιά του κόσμου, απευθυνόμαστε σε εσάς  εκπροσωπώντας κάθε γονιό εκεί έξω που λατρεύει και αγωνιά για τα παιδιά του, λέγοντάς σας τα εξής: Όταν πιάνετε τιμόνι να είστε ξεκούραστοι και ΟΧΙ κουρασμένοι και νυσταγμένοι όπως δυστυχώς ήταν ο Μιχάλης μας. Επίσης, πέρα από αυτό που στοίχισε τη ζωή στο παιδί μας, υπάρχουν και άλλα πράγματα που ναι μεν δεν έχουν σχέση με τον άδικο χαμό του Μιχάλη, αλλά εξυπακούεται να αποφεύγετε όταν πρόκειται να οδηγήσετε, όπως το μεθύσι και η ενασχόληση με το κινητό, αλλά αυτά είμαστε βέβαιοι ότι δεν τα ακούτε για πρώτη φορά.

  Αν σας συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω, δεν είναι ντροπή, αλλά μεγάλη ανδρεία  να πάρετε τη μαμά ή τον μπαμπά τηλέφωνο να έρθουν να σας βρουν όπου και να είστε για να σας φέρουν με ασφάλεια πίσω στο σπίτι σας! Σταματήστε να θεωρείτε προσβολή μια τέτοια σωτήρια κίνηση από μέρους σας. ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝ ΖΩΗ.

  Τα ίδια παραγγέλναμε στον φίλο και αδερφό σας τον Μιχάλη. Δυστυχώς όμως. Το κακό συνέβη και “Ρομφαία διήλθε την ψυχή μας”. Φροντίστε, λοιπόν, αυτή η ρομφαία (σπαθί) να μην διαπεράσει ποτέ, μα ποτέ την ψυχή των γονιών σας. Να προσέχετε και να αγαπάτε τη ζωή σας. 

  Οι γονείς του Μιχάλη: Ιερεύς Αντώνιος Δουλγεράκης και Καλλιόπη Σεληνιωτάκη

  Οι αδελφές του Μιχάλη: Αιμιλία και Αθανασία-Παρασκευή». 

  Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

  googlenews Kriti360

  Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ