Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 64χρονο άνδρα και την 27χρονη σύντροφό του

 

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχτηκε τις τελευταίες ώρες, με πρωταγωνιστές το TikTok, ένα ζευγάρι σε περιοχή του Μαλεβιζίου και μια γυναίκα στην Λευκάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα από τη Λευκάδα είδε στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε ζωντανή μετάδοση τον άγριο καυγά του 64χρονου άνδρα με την 27χρονη σύντροφό του. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, στο βίντεο εμφανιζόταν και η κόρη του 64χρονου, ηλικίας 15 ετών.
Ο τσακωμός, όπως επισημαίνεται, ήταν λεκτικός ωστόσο η γυναίκα που τον παρακολούθησε, έσπευσε να ενημερώσει το Αστυνομικό Τμήμα Λευκάδας.

Οι εκεί αστυνομικοί, με τη σειρά τους, ενημέρωσαν σχετικά το Α.Τ. Μαλεβιζίου. Από τα ηλεκτρονικά ίχνη και την έρευνα εντοπίστηκαν οι… πρωταγωνιστές του καυγά και οι αστυνομικοί έσπευσαν να συλλάβουν, με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, τόσο τον 64χρονο όσο και την 27χρονη σύντροφό του.
Πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη.