Ανακοίνωση εξέδωσε το Κύτταρο Χαλέπας. Αναφέρει:

“Το Δ.Σ του Κυττάρου Χαλέπας, µε την παρούσα επιστολή, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις Θερμές του ευχαριστίες στην Διοίκηση του ΟΠΑΠ για τη δωρεά ανέλπιστης μεγάλης ποσότητας τροφίμων, χαρτικών, απορρυπαντικών και κρέατος για ενίσχυση του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης, που λειτουργεί στη Χαλέπα και στηρίζει αρκετούς συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Η δωρεά έγινε στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς/ευθύνης της εταιρείας με τίτλο “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ”.

Επίσης πολλές και από καρδιάς οι ευχαριστίες για τον κ. Λεωνίδα Σκορδύλη, ιδιοκτήτη Πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Χαλέπα, που πρότεινε το Σύλλογό μας, αποστέλλοντας την αίτηση, η οποία εγκρίθηκε , με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στους ωφελούμενους του προγράμματος στην πόλη μας.

Ευχαριστούμε την κ. Ολυμπία Σάρρα, υπεύθυνη επικοινωνίας, καταγραφής λίστας προϊόντων, τους κυρίους του διαφημιστικού τμήματος του ΟΠΑΠ, για την στήριξη, διευκόλυνση υλοποίησης και παραλαβής της δωρεάς, που είχε σαν αποτέλεσμα να γεμίσουν τα ράφια του Παντοπωλείου και να μοιραστούν στις οικογένειες, σκορπίζοντας χαμόγελα χαράς και ικανοποίησης τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα.

Οι ευαισθητοποιημένες αυτές πράξεις αποτελούν πολύτιμη βοήθεια για τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο και γίνονται παράδειγμα προς μίμηση για όλους, προάγοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση, προτρέποντάς μας να συνεχίσουμε το καταξιωμένο στη χανιώτικη κοινωνία, έργο μας.”

kriti360.gr