More

    Κρήτη | Στη Διεθνή τουριστική έκθεση Berlin 2025 ο Δήμος Σητείας

    Δυναμικό παρόν έδωσε και αυτή τη χρονιά o Δήμος Σητείας στη μεγαλύτερη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, ΙΤΒ Berlin 2025 που ξεκίνησε την Τρίτη 4 και ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη 6 Μαρτίου.

    Η Σητειακή αποστολή φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης η οποία έχει διαχρονικά ισχυρή παρουσία στην έκθεση, δεδομένης της σημασίας της γερμανικής αγοράς στον τουρισμό του νησιού.

     

    Στην ΙΤΒ Berlin 2025 τον Δήμο Σητείας εκπροσώπησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας κ Κώστας Βασιλάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ Γιάννης Κακουράκης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταλυμάτων Μακρύ Γιαλού κ Νίκος Τζιρβελάκης.

     

    Όπως δήλωσε ο κ Βασιλάκης, λίγο πριν το κλείσιμο της έκθεσης, “Είναι ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία της Σητείας σε τόσο σημαντικά φόρουμ αφού με αυτόν τον τρόπο εδραιώνει το όνομα της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Στα πλαίσια της ΙΤΒ Berlin 2025 έγιναν επαφές με διεθνή τουριστικά γραφεία προετοιμάζοντας το έδαφος για το επόμενο βήμα. Η αυθεντικότητα της περιοχής είναι το μεγάλο μας χαρτί και θα πρέπει να επενδύσουμε σε αυτό, ενώ το Γεωπάρκο Σητείας είναι η ισχυρή προστιθέμενη αξία για εμάς”.

     

    Ο κ Κακουράκης αναφέρθηκε στις συνεργασίες οι οποίες έχουν ανοιχτεί μετά από πολυετείς προσπάθειες και επαφές και αφορούν το 99% σχεδόν της γερμανικής αγοράς, επιχειρηματιών του τουρισμού, tour operators αλλά και αεροπορικών εταιριών.

     

    Το σημαντικό νέο των τριήμερων επαφών της Σητειακής αποστολής στην ΙΤΒ Berlin 2025 είναι η έναρξη μιας νέας πτήσης στο Αεροδρόμιο της Σητείας από την Βαρσοβία στις 18 Μαΐου.

    Να σημειωθεί ότι σημαντικό στοιχείο στις διαπραγματεύσεις που γίνονται για νέες πτήσεις στο Αεροδρόμιο της Σητείας είναι η πρόσφατη θετική αξιολόγηση του.

     

    Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 

    googlenews Kriti360

    Ακολουθήστε το kriti360.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ